Բաժիններ՝

Շատ համեղ աղցան «Թբիլիսի»

Բաղադրիչներ

1. Տավարի խաշած միս – 400 գ

2. Կոնսերվացված լոբի – 1 բանկա

3. Կծու պղպեղ – 1 հատ

4. Բուլղարական պղպեղ – 1 հատ

5. Սոխ – 1 հատ

6. Ընկույզ – 1 բուռ

7. Սխտոր – 2 պճեղ

8. Խմելի-սունելի – 1 թ/գ

9. Բուսայուղ – 2 ճ/գ

10. Քացախ – 1 ճ/գ

11. Համեմ

12. Աղ, սև աղացած պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Կտրատել միսը, սոխը, համեմը, բուլղարական և կծու պղպեղները:

2. Ընկույզը չորացնել տապակի մեջ, մանրացնել:

3. Այդ ամենը խառնել մեծ թասի մեջ, ավելացնել լոբին, խմելի-սունելին, աղացած պղպեղը և աղը:

4. Սխտորը ճզմել, ավելացնել աղցանին:

5. Լցնել բուսայուղը և քացախը, խառնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս