Բաժիններ՝

Օրվա բաղադրատոմսը. սոխով պիրոգ՝ ընթրիքի համար

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 500 գ

2. Կաթ – 300 մլ

3. Թարմ խմորիչ – 15 գ

4. Կարագ – 60 գ

5. Սոխ – 1.2 կգ

6. Բեկոն – 200 գ

7. Թթվասեր – 350 գ

8. Ձու – 4 հատ

9. Աղ և սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ալյուրը խառնել կաթի, խմորիչի, կարագի և աղի հետ։ Թողնել տաք տեղում 30 րոպե։

2. Սոխը խորանարդաձև կտրատել և տապակել բեկոնի հետ:

3. Ձվերը խառնել թթվասերի հետ, համեմել աղով և սև պղպեղով։ Ստացված զանգվածը խառնել տապակած սոխի և բեկոնի հետ։

4. Խմորը լցնել թխման ամանի մեջ և հավասարապես տարածել: Վրան լցնել սերուցքային զանգվածը և թխել սոխով պիրոգը 25 րոպե, 200 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս