Բաժիններ՝

Դասական անգլիական գրոգ

Բաղադրիչներ

1. Ջուր – 500 մլ

2. Ռոմ – 0.75 լ

3. Շաքարավազ – 2 ճ/գ

4. Մեխակ – 21 հատ

5. Սև աղացած պղպեղ – 0.5 թ/գ

6. Դարչին – 0.5 թ/գ

7. Անանուխ – 1 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Մեծ կաթսայի մեջ ջուր եռացնել: Ավելացնել շաքարավազ, անանուխ և համեմունքներ: Նորից հասցնել եռման, հետո ցածրացնել կրակը և եփել մոտ 15 րոպե:

2. Վերցնել կրակից, քամել, ավելացնել ռոմը և լավ խառնել: Ծածկել կափարիչով և թողնել՝ թրմվի 15 րոպե: Մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս