Օրվա բաղադրատոմսը. լայմով և մեղրով պաղպաղակ
Բաղադրիչներ
1. Լայմի կեղև
2. Փափուկ կաթնաշոռ կամ խիտ յոգուրտ – 250 գ
3. Մեղր – 4 ճ/գ
4. Հարած սերուցք – 400 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Կաթնաշոռը կամ յոգուրտը խառնել մեղրի և լայմի քերած կեղևի հետ: Ավելացնել հարած սերուցքը և նրբորեն հարել:
2. Ստացված զանգվածը դնել սառցախցիկը:
3. Մատուցելիս պաղպաղակը զարդարել լայմի շերտով, կտրատած ընկուզեղենով կամ հատապտուղներով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը