Բաժիններ՝

Օրվա բաղադրատոմսը. լայմով և մեղրով պաղպաղակ

Բաղադրիչներ

1. Լայմի կեղև
2. Փափուկ կաթնաշոռ կամ խիտ յոգուրտ – 250 գ
3. Մեղր – 4 ճ/գ
4. Հարած սերուցք – 400 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթնաշոռը կամ յոգուրտը խառնել մեղրի և լայմի քերած կեղևի հետ: Ավելացնել հարած սերուցքը և նրբորեն հարել:

Կարդացեք նաև

2. Ստացված զանգվածը դնել սառցախցիկը:

3. Մատուցելիս պաղպաղակը զարդարել լայմի շերտով, կտրատած ընկուզեղենով կամ հատապտուղներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս