Բաժիններ՝

Մուրաբա՝ պատրաստված թուրինջից և նարնջից

Բաղադրիչներ

1. Թուրինջ – 2 հատ

2. Նարինջ – 1 հատ

3. Կիտրոն – 1 հատ

4. Շաքարավազ – 400 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Թուրինջը և նարինջը կեղևազրկել, հեռացնել սերմերը և թաղանթները: Կիտրոնը 2 րոպե պահել եռացրած ջրի մեջ, չորացնել, քերել կեղևը և ավելացնել թուրինջի և նարնջի զանգվածը: Կիտրոնի հյութը նույնպես ավելացնել զանգվածին:

2. Մուրաբան հասցնել եռման աստիճանի, ժամանակ առ ժամանակ խառնել, հետո ցածր կրակի վրա եփել այնքան, մինչև զանգվածը 2 անգամ պակասի:

3. Մուրաբան պահպանել սառնարանում, կամ տաք վիճակում լցնել ստերիլ բանկաների մեջ և փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս