Բաժիններ՝

Պատրաստում ենք լավագույն ամառային նախաճաշը

Յոգուրտով բլիթներ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

1. Կաթնաշոռ – 550 գ
2. Ալյուր – 100 գ
3. Հունական յոգուրտ – 50 գ
4. Ձու – 2 հատ
5. Շաքարավազ – 40 գ
6. Կարագ – 25 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթնաշոռը, ձվերը, յոգուրտը և շաքարավազը լավ հարել:

Կարդացեք նաև

2. Ստացված զանգվածին ավելացնել ալյուրը:

3. Խմոր հունցել:

4. Գնդիկներ ձևավորել և տապակել կարագով, ցածր կրակի վրա:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս