Բաժիններ՝

Հավով, պանրով և արքայախնձորով աղցան

Բաղադրիչներ

1. Հավի փափկամիս – 400 գ
2. Սխտոր – 2 պճեղ
3. Պինդ պանիր – 100 գ
4. Մայոնեզ
5. Աղ
6. Կոնսերվացված արքայախնձոր – 1 բանկա

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի փափկամիսը եփել, մանր շերտատել:

Կարդացեք նաև

2. Արքայախնձորը խորանարդաձև կտրատել:

3. Պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով:

4. Սխտորը ճզմել:

5. Թասի մեջ շարել հավը, արքայախնձորը, պանիրը և սխտորը:

6. Մի փոքր աղ ցանել, ավելացնել մայոնեզը և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս