Բաժիններ՝

Տնական կաթնային շոկոլադ. ավելի համեղ չի լինում

Բաղադրիչներ

1. Կաթ – 5 ճ/գ

2. Կակաոյի փոշի – 4-5 ճ/գ

3. Կարագ – 50 գ

4. Շաքարավազ – 5-6 ճ/գ

5. Ալյուր – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթը տաքացնել, ավելացնել շաքարավազը և կակաոն: Լավ խառնել և հասցնել եռման:

2. Այնուհետև ավելացնել կարագը, խառնել և կրկին եռացնել:

3. Անընդհատ խառնելով՝ ավելացնել ալյուրը և լավ խառնել, հասցնել եռման և վերցնել կրակից:

4. Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ և դնել սառնարանը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս