Բաժիններ՝

Աղցան՝ «Հարբած հավ». պարզ և համեղ

Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս – 1 հատ
2. Ձու – 2 հատ
3. Լոլիկ – 1 հատ
4. Կակաչի սերմեր
5. Չորահաց
6. Մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավը խաշել, սառեցնել: Ձվերը խաշել:

Կարդացեք նաև

2. Աղցանը շերտերով հավաքել՝ յուրաքանչյուր շերտը պատելով մայոնեզով. հավի կրծքամիս, լոլիկ, ձու, չորահաց:

3. Զարդարել կակաչի սերմերով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս