Համեղ և վառ սենդվիչներ՝ կիվիով, պանրով և սխտորով
Բաղադրիչներ
1. Բագետ – 1 հատ
2. Կիվի – 1 հատ
3. Սերուցքային պանիր – 300 գ
4. Սխտոր – 3 պճեղ
5. Մայոնեզ
6. Կիտրոն
Պատրաստման եղանակը
1. Մի փոքր սառեցված սերուցքային պանիրը անցկացնել խոշոր քերիչով:
2. Ավելացնել ճզմած սխտորը:
3. Զանգվածին ավելացնել մայոնեզը, խառնել:
4. Բագետը կտրատել, կիվին և կիտրոնը բարակ շերտատել:
5. Հացի վրա տարածել պանրային զանգվածը, դնել կիվիի և կիտրոնի շերտերը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը