Բաժիններ՝

Համեղ և վառ սենդվիչներ՝ կիվիով, պանրով և սխտորով

Բաղադրիչներ

1. Բագետ – 1 հատ
2. Կիվի – 1 հատ
3. Սերուցքային պանիր – 300 գ
4. Սխտոր – 3 պճեղ
5. Մայոնեզ
6. Կիտրոն

Պատրաստման եղանակը

1. Մի փոքր սառեցված սերուցքային պանիրը անցկացնել խոշոր քերիչով:

Կարդացեք նաև

2. Ավելացնել ճզմած սխտորը:

3. Զանգվածին ավելացնել մայոնեզը, խառնել:

4. Բագետը կտրատել, կիվին և կիտրոնը բարակ շերտատել:

5. Հացի վրա տարածել պանրային զանգվածը, դնել կիվիի և կիտրոնի շերտերը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս