Բաժիններ՝

Ինչ կարելի է պատրաստել շերտավոր խմորով. լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Շերտավոր խմոր
2. Կաթնաշոռային պանիր – 1 փաթեթ
3. Պինդ պանիր – 1/4 բաժակ
4. Սպանախ – 2 ճ/գ
5. Մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 190 աստիճան:

2. Կաթնաշոռային պանիրը, քերած պինդ պանիրը և սպանախը խառնել:

3. Խմորը բաժանել 8 եռանկյունիների: Յուրաքանչյուր եռանկյունու վրա միջուկից տարածել, կրուասանի նման փաթաթել՝ սկսելով լայն ծայրից:

4. Ձողիկները դնել տապակի վրա և թխել 12 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս