Բաժիններ՝

Ընդամենը 10 րոպե, և համեղ նախաճաշը պատրաստ է

Բաղադրիչներ

1. Կաթնաշոռ – 180 գ
2. Ձու – 3 հատ
3. Աղ, պղպեղ, համեմունքներ
4. Սպանախ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձվերը հարել, ավելացնել կաթնաշոռը, խառնել, համեմել աղով:

Կարդացեք նաև

2. Սպանախը կտրատել, ավելացնել ձվերին:

3. Նորից խառնել զանգվածը և եփել ձվածեղը միջին կրակի վրա 5-8 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս