Լավագույն սոուսը մսի համար
                                    Բաղադրիչներ
1. Սխտոր – 3 ատամիկ
2. Լոլիկ – 1 հատ
3. Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ
4. Ջուր – 2 ճ/գ
5. Խաղողի քացախ – 1 ճ/գ
6. Սամիթ, ռեհան, մաղադանոս
Պատրաստման եղանակը
1. Կանաչիները մանր կտրատել, լոլիկը խորանարդաձև կտրատել, սխտորը ճզմել:
2. Միացնել բոլոր բաղադրիչները և խառնել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
 
 
 
 
                                    
                        
                        
                        
                        
                        
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    