Բաժիններ՝

Լավագույն սոուսը մսի համար

Բաղադրիչներ

1. Սխտոր – 3 ատամիկ

2. Լոլիկ – 1 հատ

3. Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ

Կարդացեք նաև

4. Ջուր – 2 ճ/գ

5. Խաղողի քացախ – 1 ճ/գ

6. Սամիթ, ռեհան, մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

1. Կանաչիները մանր կտրատել, լոլիկը խորանարդաձև կտրատել, սխտորը ճզմել:

2. Միացնել բոլոր բաղադրիչները և խառնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս