Բաժիններ՝

Աշխարհի լավագույն նախաճաշը. բանանով պանրիկներ

Բաղադրիչներ

1. Բանան – 1 հատ
2. Կաթնաշոռ – 250 գ
3. Ալյուր – 2-3 ճ/գ
4. Ձու – 1 հատ
5. Վանիլին
6. Շաքարավզ – 1 ճ/գ
7. Բուսայուղ՝ տապակելու համար

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթնաշոռը խառնել ձվի, շաքարավազի, վանիլինի, ալյուրի և խորանարդաձև կտրատված բանանի հետ:

2. Զանգվածը պետք է դառնա միասեռ, ինչից հետո արդեն կարելի է ձևավորել պանրիկները:

3. Պանրիկները թավալել ալյուրի մեջ, այնուհետև երկու կողմից տապակել բուսայուղի մեջ:

4. Մատուցել թթվասերով կամ մուրաբայով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս