Բաժիններ՝

Սուրճով և բանջարեղենով պատրաստված գառան ազդր

Էներգետկ արժեքը 1 չափաբաժնում

Կալորիականություն – 829 կկալ
Սպիտակուցներ – 55.6 գ
Ճարպեր – 63.6 գ
Ածխաջրեր – 9.6 գ

Բաղադրիչներ

1. Գառան ազդր – 2 կգ
2. Սոխ – 3 հատ
3. Գազար – 2 հատ
4. Հավի արգանակ – 500 մլ
5. Սուրճ «Էսպրեսո» – 120 մլ
6. Սերուցք – 150 մլ
7. Աղ՝ ըստ ճաշակի
8. Աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Տաքացնել չուգունե կաղապարը, լցնել բուսայուղ և բոլոր կողմերից տապակել գառան ազդրը՝ համեմելով աղով և պղպեղով:

2. Ազդրը դնել մի կողմ: Նույն կաղապարի մեջ տապակել խոշոր կտրատված սոխը և գազարը:

3. Սոխի և գազարի վրա լցնել հավի արգանակը և վերադարձնել ազդրը: Դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ:

4. 1 ժամ անց ավելացնել սուրճը և սերուցքը, շարունակել եփել ևս 1 ժամ:

5. Մատուցել կաղապարում առաջացած սոուսի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս