Բաժիններ՝

Սպանախով ոչխարի միս

Բաղադրամասեր՝

  • Ոչխարի փափուկ միս- 500 գրամ
  • սոխ- 2 հատ
  • հալած յուղ
  • սպանախ-1 կապ
  • աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը՝

Ոչխարի միսը մանր կտրատել և յուղով տապակել: Ավելացնել մանր կտրատած սոխը և շարունակել տապակել՝ մինչև սոխի պատրաստ լինելը։ Այնուհետև ավելացնել աղ, պղպեղ, խոշոր կտրատած սպանախը։ Վրան եռման ջուր լցնել այնքան, որ մթերքը ծածկվի։

Հենց ոչխարի միսը եփվի, կարող եք մատուցել։

Կարդացեք նաև

Տեսանյութեր

Լրահոս