Բաժիններ՝

Ծովախեցգետնի ձողիկներով, լոլիկով ու պանրով աղցան

Բաղադրիչները 

  • 150 գ ծովախեցգետնի ձողիկներ
  • 130-150 գ լոլիկ
  • 150 գ բրինզա պանիր
  • 2 հատ ձու
  • 40 գ գլուխ սոխ
  • 5 գ թարմ մաղադանոս
  • 30 մլ բուսական յուղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը

Ձվերը 10 րոպե խաշեք։ Ծովախեցգետնի ձողիկները ոչ մեծ խորանարդների ձևով կտրատեք:

Լոլիկները միջին չափի կտորներով կտրատեք:

Կարդացեք նաև

Սոխը մաքրեք ու մանր կտրատեք: Կտրտած սոխի վրա եռացրած ջուր լցրեք, որ դառնությունը կորչի:

Բրինզան ոչ մեծ կտորներով կտրատեք:

Ձուն մաքրեք ու նույն չափի կտորներով կտրատեք:

Մաղադանոսը մանրացրեք:

Աղցանի բոլոր բաղադրիչները լցրեք մեծ պնակի մեջ, մի փոքր աղ արեք ու բուսական յուղ լցրեք վրան: Խառնեք: Մատուցեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս