Մակարոնով, բանջարեղենով ու ձիթապտղով աղցան
Բաղադրիչներ՝
- 50 գ մակարոն
- 6-7 հատ չերրի լոլիկ
- 1/2 հատ բուլղարական պղպեղ
- 6-7 հատ անկորիզ ձիթապտուղ
- 2 ճ.գ. ձիթապտղի յուղ
- կանաչի՝ ըստ ճաշակի
- մի պտղունց աղ
Պատրաստման եղանակը՝
Աղցանի համար պետք է օգտագործել նախապես եփած ու հովացրած մակարոն:
Մակարոնը լցրեք մեծ պնակի մեջ, ավելացրեք չորս մասի բաժանած չերրի լոլիկները:
Կես բուլղարական պղպեղը տաշեղաձև կտրտեք ու ավելացրեք աղցանին:
Ձիթապտուղները կիսեք, կանաչին մանր կտրատեք ու ավելացրեք աղցա