Բաժիններ՝

Ամերիկյան կաթնաշոռաբանանային չիզքեյք՝ առանց շաքարի

Բաղադրիչներ

1. Կաթնաշոռ – 500 գ

2. Բանան – 400 գ

3. Յոգուրտ/թթվասեր – 100 գ

4. Ալյուր – 50 գ

5. Շաքարի փոշի – 20 գ

6. Ձու – 2 հատ

7. Ելակ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթնաշոռը խառնել թթվասերի կամ յոգուրտի հետ, հարել շաքարի փոշով: Ավելացնել ձվերը, նորից հարել:

2. Զանգվածին ավելացնել ալյուրը, խառնել: Առանձին պատրաստել բանանի խյուսը, խառնել հիմնական զանգվածին, ամբողջը նորից հարել: Թխել 1 ժամ, նախապես 160 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

3. Պատրաստի չիզքեյքը սառեցնել, զարդարել ելակով, վրան շաքարի փոշի շաղ տալ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս