Բաժիններ՝

Տիրամիսուի այս բաղադրատոմսին, վստահաբար, ծանոթ չեք

Հեղինակային բաղադրատոմսը՝ Լուկա Անջելիի՝ Four Seasons Hotel Milan հյուրանոցի բարի մենեջերի կողմից:

Բաղադրիչներ

1. Վանիլային պաղպաղակ – 3 ճ/գ

2. Սերուցք – 200 մլ

3. Էսպրեսսո – 20 մլ

4. Շաքարավազ – 2 թ/գ

5. Սառույց

6. Դառը կակաո

Պատրաստման եղանակը

1. Բոլոր բաղադրիչները սառույցի 2 խորանարդի հետ հարել բլենդերով:

2. Զարդարել դառը կակաոյով:

3. Վայելեք:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս