Տիրամիսուի այս բաղադրատոմսին, վստահաբար, ծանոթ չեք
Հեղինակային բաղադրատոմսը՝ Լուկա Անջելիի՝ Four Seasons Hotel Milan հյուրանոցի բարի մենեջերի կողմից:
Բաղադրիչներ
1. Վանիլային պաղպաղակ – 3 ճ/գ
2. Սերուցք – 200 մլ
3. Էսպրեսսո – 20 մլ
4. Շաքարավազ – 2 թ/գ
5. Սառույց
6. Դառը կակաո
Պատրաստման եղանակը
1. Բոլոր բաղադրիչները սառույցի 2 խորանարդի հետ հարել բլենդերով:
2. Զարդարել դառը կակաոյով:
3. Վայելեք:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը