Բաժիններ՝

Ձմերուկից պատրաստված տնական պաղպաղակ

Բաղադրիչներ

1. Ձմերուկ – 1.3 կգ

2. Շաքարավազ – 1/4 բաժակ

3. Օղի՝ ձմերուկի համով – 3/4 բաժակ

4. Անանուխի տերևներ – 1 ճյուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Բլենդերով հարել ձմերուկը, շաքարավազը և օղին: Վերածել խյուսի: Ավելացնել անանուխի տերևները, կրկին հարել:

2. Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ և 10 ժամ դնել սառցախցիկը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս