Բաժիններ՝

Տակապած հավի լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Հավ – 8-10 կտոր

2. Կարտոֆիլ – 500 գ

3. Սոխ – 1/2 հատ

4. Կիտրոն – 2 հատ

5. Ձիթայուղ – 1/3 բաժակ

6. Սխտոր – 2 պճեղ

7. Խնկունի (розмарин) – 1 թ/գ

8. Կարմիր պղպեղ – 1/2 թ/գ

9. Աղ – 1 ½ թ/գ

10. Սև պղպեղ – 1/2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 աստիճան:

2. Տապակը պատել յուղով: Շարել հավի կտորները, կարտոֆիլը, կտրատված սոխը և մեկ կիտրոնի շերտերը:

3. Փոքր ամանի մեջ խառնել մեկ կիտրոնի հյութը, ձիթայուղը, ճզմած սխտորը, խնկունին և համեմունքները: Ստացված սոուսը լցնել հավի և կարտոֆիլի վրա:

4. Եփել մեկ ժամ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս