Բաժիններ՝

Լավագույն բաղադրատոմսը՝ կծու հավի սիրահարների համար

Բաղադրիչներ մարինադի համար

1. Սոյայի սոուս – 150 մլ

2. Կանաչ սոխ – 1 փունջ

3. Աղացած կարմիր պղպեղ – 2 թ/գ

4. Սխտոր – 1 պճեղ

5. Կոճապղպեղի արմատ – 5-7 սմ

Պատրաստման եղանակը

1. Կանաչ սոխը մանր կտրատել:

2. Սխտորը և կոճապղպեղի արմատն անցկացնել քերիչով:

3. Խառնել սոյայի սոուսը, կանաչ սոխը, կարմիր պղպեղը, սխտորը և կոճապղպեղը:

4. Մարինացնել հավը:

5. Մեկ գիշեր թողնել սառնարանում: Աղով համեմել պետք է ամենավերջում:

6. Այնուհետև տապակել հավը կամ եփել ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս