Բաժիններ՝

Իտալական աղցան՝ խոզապուխտով, պաստայով և պանրով

Բաղադրիչներ

1. Պաստա – 400 գ

2. Խոզապուխտ – 300 գ

3. Կոնսերվացված եգիպտացորեն – 300 գ

4. Պանիր – 200 գ

5. Լոլիկ – 2 հատ

6. Բուլղարական պղպեղ – 2 հատ

7. Մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

1. Աղ արած ջրում եփել պաստան, ջուրը թափել, թողնել, որ պաստան սառչի:

2. Լոլիկը և պղպեղը խորանարդաձև կտրատել, բարակ շերտատել խոզապուխտը, խոշոր քերիչով քերել պանիրը:

3. Բոլոր բաղադրիչները խառնել թասի մեջ, լցնել եգիպտացորենը: Ավելացնել մայոնեզը, լավ խառնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս