Դդմիկի սեզոնը դիմավորեք այս օրիգինալ ուտեստով
Բաղադրիչներ
1. Սմբուկ
2. Ռուկոլա
3. Պինդ պանիր
4. Կիտրոնի հյութ
5. Դիժոնյան մանանեխ
6. Ձիթայուղ
7. Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Սմբուկները բարակ, երկար շերտատել և խառնել ռուկոլայի և կտրատած պանրի հետ:
2. Աղցանի համար սոուս պատրաստել՝ խառնելով կիտրոնի հյութը, մանանեխը, ձիթայուղը, աղը և պղպեղը:
3. Աղցանի վրա սոուս լցնել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը