Բաժիններ՝

Նուրբ թխվածքաբլիթներ՝ պատրաստված դեղնուցից. խանութում այսպիսիք չեք գտնի

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 200 գ
2. Թթվասեր – 2 ճ/գ
3. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
4. Դեղնուց – 4 հատ
6. Կիտրոնի կեղև – 2 թ/գ
7. Կարագ – 2 ճ/գ
8. Վանիլին՝ ըստ ճաշակի
9. Շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

1. Մաղած ալյուրի մեջ փոսիկ բացել և լցնել սառը կարագը, թթվասերը, շաքարավազը, դեղնուցները և կիտրոնի քերած կեղևը:

2. Խառնել բոլոր բաղադրիչները: Պետք է ստացվի փափուկ, առաձգական խմոր:

3. Խմորից գնդիկներ ձևավորել, որոնց էլ տալ կրենդելի ձև:

4. Թխվածքաբլիթները թավալել շաքարավազի մեջ և տեղավորել յուղաթղթով պատված տապակի վրա:

5. Թխել 200 աստիճան ջեռոցում 15 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս