Բաժիններ՝

Թաթար բորակի

Բաղադրամասերը՝

  • Ալյուր- 0.5 կգ
  • մածուն- 150 գրամ
  • սոխ- 3 գլուխ
  • յուղ- 8 ճ/գ
  •  ջուր, աղն ու սխտորը ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը՝

Ալյուրը մաղել: Մի փոքր ջրին աղ խառնել, ավելացնել ալյուրի վրա, խմոր ոչ թույլ խմոր հունցել:

Խմորը բարակ բացել և փոքր քառակուսիներով կտրատել: Կաթսայի մեջ ջուր եռացնել, մի գդալ աղ լցնել և կտրատած խմորը եփել: Եփվելուց հետո ջրքամել, լցնել ափսեի մեջ, վրան հալած յուղ լցնել և մատուցել մածունի հետ:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս