
Բլինչիկ «Պարկ»

Բաղադրիչները՝
- բլինչիկ- 8-10 հատ
- աղացած միս- 300 գրամ
- լոլիկ – 300 գրամ
- սոխ – 150 գրամ
- կանաչ սոխ
- ձեթ
- պղպեղ
- աղ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը մանր կտրատել, լոլիկը կեղևահանել և պատառաքաղով տրորել:
Ձեթի մեջ տապակել սոխը, ավելացնել ֆարշը և շարունակել այն տապակել 5-7 րոպե:
Ավելացնել լոլիկը, աղը, պղպեղը և թողնել սառչի:
Բլինչիկի մեջտեղում լցնել միջուկը և ծայրերից հավաքել այնպես, որ ստանա պարկի տեսք, այնուհետև կապել կանաչ սոխով: