Բաժիններ՝

Ժելե՝ շամպայնի հետ

Բաղադրիչները՝

  • 3 բաժակ շամպայն
  • 2 ճ/գ ժելատին
  • 2/3 բաժակ շաքարավազ
  • 8 ճ/գ լիկյոր
  • 1 կիտրոնի կեղև

Պատրաստման եղանակը

Ժելատինը բացեք վեցապատիկ եռացրած-սառեցրած ջրով, թողեք փքվի, ջուրը թափեք:

Շաքարավազի վրա երկու բաժակ ջուր լցրեք, ավելացրեք կիտրոնի կեղևն ու տաքացրեք մինչև շաքարավազը լուծվի: Կիտրոնի կեղևը հեռացրեք:

Շաքարաջուրը հովացրեք, ավելացրեք պատրաստի ժելատինը, տաքացրեք՝ չհասցնելով եռման: Ավելացրեք շամպայնն ու լիկյորը: Ժելեն լցրեք մեծ բաժակների մեջ, սառեցրեք մինչև խտանալը:

Մատուցելիս զարդարեք կիտրոնի կտորներով:

Տեսանյութեր

Լրահոս