Բաժիններ՝

Խաղողը` ժելեի մեջ

Բաղադրիչները՝

  • 200 գ առանց կորիզի սև ու կանաչ խաղող
  • 3 բաժակ շամպայն
  • 2 ճ/գ ժելատին
  • 2/3 բաժակ շաքարավազ
  • 8 ճ/գ լիկյոր
  • 1 կիտրոնի կեղև

Պատրաստման եղանակը

Ժելատինը բացեք վեցապատիկ եռացրած-սառեցրած ջրով, թողեք թող փքվի: Ջուրը թափեք:

Շաքարավազի վրա մեկ բաժակ ջուր լցրեք, ավելացրեք կիտրոնի կեղևն ու տաքացրեք մինչև շաքարավազի հալվելը: Կիտրոնի կեղևը հեռացրեք ջրի միջից:

Կարդացեք նաև

Շաքարաջուրը սառեցրեք, ավելացրեք ժելատինը, տաքացրեք՝ չհասցնելով եռման: Ավելացրեք շամպայնն ու լիկյորը:

Տարայի մեջ մի քիչ ժելե լցրեք, թողեք մի փոքր հովանա, վրան մեկ շերտ խաղողի հատիկներ շարեք, վրան կրկին ժելե լցրեք, թողեք հովանա: Ապա լցրեք ժելեի մնացած մասը, սառեցրեք ու մատուցեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս