Ծովախեցգետնի ձողիկներով, լոլիկով ու պանրով աղցան
Բաղադրիչները
- 150 գ ծովախեցգետնի ձողիկներ
- 130-150 գ լոլիկ
- 150 գ բրինզա պանիր
- 2 հատ ձու
- 40 գ գլուխ սոխ
- 5 գ թարմ մաղադանոս
- 30 մլ բուսական յուղ
- աղ
Պատրաստման եղանակը
Ձվերը 10 րոպե խաշեք։ Ծովախեցգետնի ձողիկները ոչ մեծ խորանարդների ձևով կտրատեք:
Լոլիկները միջին չափի կտորներով կտրատեք:
Սոխը մաքրեք ու մանր կտրատեք: Կտրտած սոխի վրա եռացրած ջուր լցրեք, որ դառնությունը կորչի:
Բրինզան ոչ մեծ կտորներով կտրատեք:
Ձուն մաքրեք ու նույն չափի կտորներով կտրատեք:
Մաղադանոսը մանրացրեք:
Աղցանի բոլոր բաղադրիչները լցրեք մեծ պնակի մեջ, մի փոքր աղ արեք ու բուսական յուղ լցրեք վրան: Խառնեք: Մատուցեք: