Բաժիններ՝

Մակարոնով, բանջարեղենով ու ձիթապտղով աղցան

Բաղադրիչներ՝

  • 50 գ մակարոն
  • 6-7 հատ չերրի լոլիկ
  • 1/2 հատ բուլղարական պղպեղ
  • 6-7 հատ անկորիզ ձիթապտուղ
  • 2 ճ.գ. ձիթապտղի յուղ
  • կանաչի՝ ըստ ճաշակի
  • մի պտղունց աղ

Պատրաստման եղանակը՝

Աղցանի համար պետք է օգտագործել նախապես եփած ու հովացրած մակարոն:

Մակարոնը լցրեք մեծ պնակի մեջ, ավելացրեք չորս մասի բաժանած չերրի լոլիկները:

Կարդացեք նաև

Կես բուլղարական պղպեղը տաշեղաձև կտրտեք ու ավելացրեք աղցանին:

Ձիթապտուղները կիսեք, կանաչին մանր կտրատեք ու ավելացրեք աղցա

Տեսանյութեր

Լրահոս