Բաժիններ՝

Մինի-պիցցա՝ թավայի մեջ

Բաղադրիչները՝

  • 1 բաժակ կեֆիր
  • 1 հատ ձու
  • 100 գ ալյուր
  • 0,5 թ.գ. կերակրի սոդա
  • 1 պտղունց աղ
  • 2 հատ լոլիկ
  • 100 գ երշիկ
  • 100 գ պանիր

Պատրաստման եղանակը՝

Կեֆիրը ձվի, աղի ու կերակրի սոդայի հետ հարեք: Ավելացրեք մաղած ալյուրն ու խմոր հունցեք:

Լոլիկն ու երշիկը փոքր խորանարդների ձևով կտրատեք: Պանիրը քերիչով քերեք:

Կարդացեք նաև

Խմորը գդալով լցրեք թեժ թավայի մեջ՝ յուղաբլիթի պես: Մի կողմից 3 րոպե տապակեք, շրջեք:

Շրջած կողմի վրա լցրեք կտրտած լոլիկն ու երշիկը, վրան՝ քերած պանիրը: Թավան կափարիչով ծածկեք ու պատրաստեք մինչև պանրի հալչելը:

Տեսանյութեր

Լրահոս