Բաժիններ՝

Դդմիկով տաք աղցան

Բաղադրիչները՝

  • դդմիկ- 2 հատ
  • ձիթապտղի յուղ- 2 ճ.գ.
  • սխտոր- 1 պճեղ
  • ընկույզ- 50 գ
  • մաղադանոս- 5 ճյուղ
  • աղ, աղացած սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը՝

Դդմիկը լվացեք, փոքր խորանարդների ձևով կտրատեք: Մեծ թավայի մեջ տաքացրեք ձիթապտղի յուղը, դդմիկը տապակեք մինչև ոսկեգույն երանգ ստանալը: Կտրտած դդմիկը պիտի մեկ շերտով տապակեք, եթե թավան փոքր է, մաս-մաս տապակեք:

Մաղադանոսը մանր կտրատեք, փոքր կտորներով կտրատեք նաև ընկույզը:

Կարդացեք նաև

Պատրաստի դդմիկը լցրեք պնակի մեջ, վրան լցրեք ճզմած սխտորը:

Ավելացրեք կտրտած մաղադանոսն ու ընկույզը: Աղ ու պղպեղ արեք: Խառնեք:

Լցրեք աղցանամանի մեջ և անմիջապես մատուցեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս