Բաժիններ՝

Սպիտակ լոբով և գարեձավարով աղցանը՝ հունական վինեգրետով 

Բաղադրիչներ

• սպիտակ լոբի- 1,5 բաժակ, եփած

• գարեձավար- 1 բաժակ, եփած հավի մսի արգանակով

• աղ

• ½ գլուխ կարմիր սոխ- բարակ կտրատած

• 1 վարունգ- խորանարդաձև կտրատած

• մաղադանոս

Սոուսի համար

• 1 կիտրոնի հյութ

• ձեթ- ¼ բաժակ

• աղ

• սխտոր- 2 պճեղ, ճզմած

• օրեգանո- 1 թ/գ

• քացախ- ½ բաժակ

Պատրաստման եղանակը`

Առանձին ամանի մեջ խառնել սոուսի բաղադրիչները։ Աղցանամանի մեջ լցնել աղցանի բաղադրիչները, ավելացնել սոուսը, խառնել, դնել սառնարանում 15 րոպե, մատուցել։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս