Լոբով սնկով ապուր
Բաղադրիչներ
Մսի արգանակ – 2 լ
Կարտոֆիլ – 2 հատ
Սոխ – 1 հատ
Գազար – 1 հատ
Չոր կարմիր լոբի – 100 գ
Թարմ շամպինիոններ – 200 գ
Աղ
Պատրաստման եղանակը
Լոբին լցնել ջրով տարայի մեջ և թողնել ամբողջ գիշեր։ Առավոտյան նորից լվանալ և մարմանդ կրակի վրա եփել արգանակի մեջ:
Կարտոֆիլը, գազարը, սոխը և սունկը կտրատել։ Սունկը տապակել բուսայուղի մեջ, ավելացնել սոխը, ապա գազար։
Տապակել մինչև կիսով չափ եփվի։
Լոբին արգանակի մեջ 30-35 րոպե եռալուց հետո ավելացրեք կարտոֆիլը։ Մի քանի րոպե եփվելուց հետո ավելացրեք բուսայուղի մեջ տապակած բանջարեղենը։ Համեմեք և թողեք ևս 35 րոպե եփվի։