Բաժիններ՝

Պանրով և սերուցքային սոուսով սպագետի

Բաղադրատոմս

1. Սպագետի – 200 գ

2. Սխտոր – 1 պճեղ

3. Սերուցք 22% – 150 գ

4. Գաուդա պանիր – 100 գ

5. Բուսայուղ

6. Աղ, սև պղպեղ

7. Համեմունքներ` ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Սպագետին եփել։ Մանր կտրատել սխտորը, թեթև տապակել բուսայուղի մեջ։ Այնուհետև ավելացնել սերուցքը, թողնել եռա։ Ավելացնել քերած պանիր, աղ, պղպեղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի։ Ցածր կրակի վրա եփել, խառնել։

Սոուսը համասեռ զանգված դառնալուց հետո ավելացնել սպագետին և մի քիչ եփել։

 

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս