Բաժիններ՝

Խրթխրթան հավի բդիկներ

Բաղադրիչներ

1. Հավի բդիկներ – 5 հատ

2. Ձու – 1 հատ

3. Կետչուպ – 1 ճ/գ

4. Պաքսիմատ – 75 գրամ

5. Աղ – 0.5 թ.գ.

6. Համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Հավի բդիկները լվանալ, կաշին հեռացնել:

Ձուն հարել՝ ավելացնելով աղը և կետչուպը:

Պաքսիմատը խառնել համեմունքների հետ, այնուհետև հավի բդիկները թաթախել ձվի խառնուրդի մեջ, ապա այնուհետ պաքսիմատի։

Թավայի մեջ տաքացնել բուսայուղն ու տապակել բդիկները մինչեվ կարմրելը։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս