Խրթխրթան հավի բդիկներ
Բաղադրիչներ
1. Հավի բդիկներ – 5 հատ
2. Ձու – 1 հատ
3. Կետչուպ – 1 ճ/գ
4. Պաքսիմատ – 75 գրամ
5. Աղ – 0.5 թ.գ.
6. Համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Հավի բդիկները լվանալ, կաշին հեռացնել:
Ձուն հարել՝ ավելացնելով աղը և կետչուպը:
Պաքսիմատը խառնել համեմունքների հետ, այնուհետև հավի բդիկները թաթախել ձվի խառնուրդի մեջ, ապա այնուհետ պաքսիմատի։
Թավայի մեջ տաքացնել բուսայուղն ու տապակել բդիկները մինչեվ կարմրելը։