Բաժիններ՝

Գառան մսով համեղ ուտեստ

Բաղադրիչներ

1. Գառան միս – 500 գ

2. Սոխ – 1 գլուխ

3. Սխտոր – 2 պճեղ

4. Կոճապղպեղի արմատ – 10 գ

5. Կիտրոն – 2 հատ

6. Անանուխ – 2 ճ/գ

7. Ձիթայուղ

8. Չորացրած կանաչի

Պատրաստման եղանակը

Գառան միսը մանր կտրատել, լցնել տապակի մեջ։ Ավելացնել կտրատած սոխը, և տապակի մեջ լցնել այնքան ջուր, որ ծածկի զանգվածը։

Ջեռոցը տաքացնել 200°,  և տապակը դնել ջեռոցում։ Եփել մոտ 1 ժամ

Կոճապղպեղն ու սխտորը մանրացնել և տապակել ձիթայուղի մեջ, այնուհետև ավելացնել կիտրոնի շերտեր, անանուխ, չոր կանաչի և տապակել ։

Միսը պատրաստ լինելուց կես ժամ առաջ ավելացնել տապակած զանգվածը և թողնել ջեռոցում։

Անհրաժեշտության դեպքում կաթսայի մեջ ջուր ավելացրեք։ Եփել այնքան, մինչև միսը պատրաստ լինի։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս