Բաժիններ՝

Ինչպես տանը պատրաստել կրեմ-բրյուլե

Բաղադրիչներ

1. Ձվի դեղնուց – 2 հատ

2. Շաքարավազ – 2 ճ/գ

3. Սերուցք 33% – 120 մլ

4. Վանիլին

Պատրաստման եղանակը

1. Ձվերը խառնել շաքարավազին, արագ խառնել, չհարել:

2. Սերուցքը լցնել կաթսայի մեջ, վրան վանիլին ավելացնել, չեռացնել: Քամել մանր մաղի միջով։

3. Դեղնուցները խառնել սերուցքի հետ, լցնել կաղապարների մեջ:

4. Ջեռոցը տաքացնել 120 աստիճան: Կրեմ-բրյուլեի կաղապարները դնել խորը թխման ամանի մեջ և տաք ջուր լցնել մեծ թխման ամանի մեջ:

5. Թխել մոտ մեկ ժամ: Հանել և երեք ժամ դնել սառնարանը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս