Բաժիններ՝

Պանրային կրոկետներ

Բաղադրիչներ

1. Հալած պանիր – 400 գ

2. Ձու – 4 հատ

3. Խոզապուխտ – 100 գ

4. Բուսայուղ – 200 մլ

5. Պաքսիմատ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձվի սպիտակուցներն առանձնացնել դեղնուցներից։ Սպիտակուցները հարել, մինչև փրփրի, իսկ դեղնուցները խառնել ջրի հետ (1 դեղնուցին՝ 1 ճաշի գդալ)։

2. Պանիրը քերել, խոզապուխտը մանր կտրատել և խառնել հարած սպիտակուցի հետ:

3. Ստացված զանգվածից գնդիկներ ձևավորել և 20 րոպե դնել սառցախցիկը։

4. Պանրի գնդիկները թաթախել պաքսիմատի մեջ, այնուհետև՝ ձվի դեղնուցների մեջ, և կրկին պատել պաքսիմատով:

5. Պանրի կրոկետները տապակել տաք բուսայուղի մեջ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս