Բաժիններ՝

Կսիրեն բոլորը. հյութալի նախաճաշ

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 2 հատ

2. Շաքարավազ – 150 գ

3. Կաթնաշոռ – 400 գ

4. Կաթնաշոռային պանիր – 220 գ

5. Թթվասեր 20% – 200 գ

6. Մանրաձավար – 40 գ

7. Կարագ

8. Հատապտուղներ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձուն և շաքարավազը հարել:

2. Ավելացնել կաթնաշոռը, կաթնաշոռային պանիրը, թթվասերը, կրկին հարել:

3. Շարունակելով հարելը՝ լցնել մանրաձավարը:

4. Կաղապարի հատակին կարագ և հատապտուղներ լցնել: Վրան լցնել խմորը:

5. Թխել 30-40 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Լուսանկարը՝ lisa.ru

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս