Բաժիններ՝

Երբ շատ եք ուզում գնալ Վրաստան. պատրաստում ենք աջարական խաչապուրի

Բաղադրիչներ

Խմորի համար՝

1. Ցորենի ալյուր – 1 կգ
2. Սառը ջուր – 600 մլ
3. Չոր խմորիչ – 5 գ
4. Աղ – 20 գ
5. Շաքարավազ – 20 գ

Միջուկի համար՝

Կարդացեք նաև

1. Իմերական պանիր -250 գ
2. Սուլուգունի – 250 գ
3. Ձու – 2 հատ
4. Թթվասեր – 1 ճ/գ
5. Կարագ – 15 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Խմորը պատրաստելու համար խառնել բոլոր բաղադրիչները։ Այնուհետև ձևավորել 300 գրամանոց գնդիկներ և թողնել, որ խմորը բարձրանա (մոտ 30 րոպե):

2. Պատրաստի խմորից նավակ ձևավորել՝ հատակը զգուշորեն հունցելով։

3. Կենտրոնում լցնել 300 գ պանրի միջուկ և նավակը դնել նախապես տաքացված ջեռոցը, թխել 15 րոպե։

4. Պատրաստի խաչապուրու կենտրոնում լցնել հում ձու և մի քիչ կարագ դնել։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս