Բաժիններ՝

Բանանով թխվածք՝ Պահքի համար

Բաղադրիչներ

1. Ցորենի ալյուր – 200 գ
2. Վարսակի ալյուր – 25 գ
3. Շագանակագույն շաքարավազ – 100 գ
4. Բուսական յուղ – 75 գ
5. Ընկույզ / չիր – 50 գ
6. Բանան – 3 +1 հատ
7. Փխրեցուցիչ – 3 ճ/գ
8. Դարչին – 3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Բանանը շերտատել և բոլոր բաղադրիչների հետ հարել բլենդերով:

Կարդացեք նաև

2. Խմորը լցնել կաղապարի մեջ, զարդարել մեկ բանանով:

3. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան, թխել 20-25 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս