Բաժիններ՝

Առանց շաքարավազի. պատրաստում ենք ֆրանսիական լավագույն նախաճաշը

Բաղադրիչեր

1. Թոստի հաց – 4 հատ
2. Ձու – 2 հատ
3. Կաթ – 150 մլ
4. Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ
5. Դարչին
6. Հապալաս

Պատրաստման եղանակը

1. Ձվերը հարել կաթով։ Պատրաստի խառնուրդը սառեցնել և մեջը թավալել թոստի հացերը:

Կարդացեք նաև

2. Տապակի մեջ ձիթայուղ լցնել, թոստերը երկու կողմից տապակել միջին կրակի վրա:

3. Մատուցելիս թոստերի վրա դարչին շաղ տալ, ըստ ցանկության զարդարել հապալասով և վրան լցնել սիրելի օշարակը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս