
Առանց շաքարավազի. պատրաստում ենք ֆրանսիական լավագույն նախաճաշը

Բաղադրիչեր
1. Թոստի հաց – 4 հատ
2. Ձու – 2 հատ
3. Կաթ – 150 մլ
4. Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ
5. Դարչին
6. Հապալաս
Պատրաստման եղանակը
1. Ձվերը հարել կաթով։ Պատրաստի խառնուրդը սառեցնել և մեջը թավալել թոստի հացերը:
2. Տապակի մեջ ձիթայուղ լցնել, թոստերը երկու կողմից տապակել միջին կրակի վրա:
3. Մատուցելիս թոստերի վրա դարչին շաղ տալ, ըստ ցանկության զարդարել հապալասով և վրան լցնել սիրելի օշարակը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը