 
                        Տնական ամերիկյան թխվածքաբլիթներ՝ շոկոլադով
 
                                    Բաղադրիչներ
1. Ալյուր – 150 գ
2. Կարագ – 120 գ

3. Շագանակագույն շաքարավազ – 70 գ

4. Շաքարավազ – 70 գ
5. Ձու – 1 հատ

6. Վանիլին – 1 թ/գ
7. Սոդա – 1/2 թ/գ
8. Շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը
1. Կարագը և երկու տեսակի շաքարավազները հարել: Ավելացնել ձուն, նորից հարել: Վանիլինը, սոդան և ալյուրը խառնել, ավելացնել ստացված զանգվածին: Լցնել նաև մանրացրած շոկոլադը և կրկին խառնել. պետք է ստացվի միասեռ խմոր:
2. Ստացված խմորից գդալով թխվածքաբլիթներ ստանալ, հատուկ ձև տալ պետք չէ: Թխվածքաբլիթները շարել յուղաթղթով պատված տապակին:
3. Թխել 20 րոպե, նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
 
  
  
  
 
                                    
 
                         
                         
                         
                         
                         
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    
 
                         
                         
                         
                        