Բաժիններ՝

Ռուսական կանաչ բորշչ

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 7 հատ

2. Խոզի միս – 1 կգ

3. Սոխ – 2 հատ

4. Թթվասեր – 200 գ

5. Կարտոֆիլ – 400 գ

6. Թրթնջուկ – 1 փունջ

7. Սև աղացած պղպեղ – 5 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձվերը պինդ եփել:

2. Միսը միջին չափերով կտրատել:

3. Կտրատել նաև սոխը:

4. Միսը տապակել, մինչև ոսկեգույն դառնալը:

5. Ավելացնել սոխը:

6. Տապակած միսը և սոխը տեղափոխել կաթսայի մեջ:

7. Ավելացնել համեմունքները և կարտոֆիլը և եփել մինչև պատրաստ լինելը:

8. Ձվերը մանր կտրատել և ավելացնել բորշչին:

9. Թրթնջուկը կտրատել, ավելացնել բորշչին և վերցնել կրակից:

10. Թողնել՝ տասը րոպե հանգստանա, և մատուցել թթվասերի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս