Հավի մսից պատրաստված գնդիկներ՝ պանրային սոուսում
Բաղադրիչներ
1. Հավի փափկամիս – 500 գ
2. Սերուցք – 200 մլ
3. Պինդ պանիր – 150 գ
4. Ձու – 1 հատ
5. Սոխ – 1 հատ
6. Սխտոր – 2 պճեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Հավի փափկամիսը մի փոքր ծեծել և մանր կտրատել: Ավելացնել մանր կտրատված սոխը, աղ, պղպեղ ցանել, ավելացնել նաև ձուն: Զանգվածը լավ խառնել, ոչ մեծ գնդիկներ ձևավորել:
2. Թխելու համար նախատեսված կաղապարը սերուցքապատել, շարել գնդիկները: Թխել 10-15 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
3. Պանիրը քերել, ավելացնել ճզմած սխտորը և սերուցքը: Լցնել գնդիկների վրա, նորից դնել ջեռոցը ևս 15-20 րոպե: Մատուցել տաք վիճակում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը