Բաժիններ՝

Դեղձով կաթնաշոռային աղանդեր

Բաղադրիչներ

1. Կաթնաշոռ – 200 գ

2. Կոնսերվացված դեղձ – 200 գ

3. Սերուցք – 100 մլ

4. Կոնսերվացված դեղձի օշարակ – 50 մլ

5. Դարչին – 1 պտղունց

6. Վանիլին

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթնաշոռը հարել բլենդերի օգնությամբ:

2. Ավելացնել դեղձի օշարակը, սերուցքը և վանիլինը:

3. Դեղձը կտրատել, մի փոքր պահել զարդարելու համար:

 

4. Կաթնաշոռային կրեմը և կտրատված դեղձը շերտ-շերտ լցնել բաժակի մեջ, զարդարել դեղձի շերտերով, վրան մի փոքր դարչին շաղ տալ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս