Բաժիններ՝

Բանջարեղենային շատ համեղ և պարզ ռագու

Բաղադրիչներ

1. Լոլիկ – 7 հատ

2. Սմբուկ – 4 հատ

3. Վարունգ – 3 հատ

4. Դդմիկ – 2 հատ

5. Սխտոր – 3 պճեղ

6. Խնկածաղիկ – 2 ճ/գ

7. Ռեհան – 2 ճ/գ

8. Քրքում – 1 ճ/գ

9. Ձիթայուղ – 50 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Մաքրել և խորանարդաձև կտրատել թարմ վարունգը, լոլիկը, դդմիկը և սմբուկը:

2. Սխտորը ճզմել, ավելացնել քրքումը, ռեհանը և խնկածաղիկը:

3. Բանջարեղենը շարել կաղապարի մեջ, վրան լցնել համեմունքները, ավելացնել ձիթայուղը և 20 րոպե դնել ջեռոցը:

4. 20 րոպե անց հանել, աղ ցանել, խառնել և նորից 30 րոպեով դնել ջեռոցը, մինչև լրիվ պատրաստ լինելը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս